Oek de Jong bij Theater aan de Parade in Den Bosch


terug naar overzicht

Datum: 8 maart 2020

Oek de Jong is op zondag 8 maart te gast in het Theater aan de Parade in Den Bosch. In het kader van de Nationale Boekenweek organiseert Theater aan de Parade in samenwerking met boekhandel Adr. Heinen en Babel de Literaire Manifestatie 2020.

Tijdens de Literaire Manifestatie komen verschillende auteurs over de totstandkoming van hun werken aan het woord, waarbij op een luchtige en toegankelijke wijze analyses worden losgelaten op allerhande onderwerpen. Bovendien is de Literaire Manifestatie een plek om te ontmoeten en om samen de dialoog aan te gaan. Op zondag 8 maart is het podium voor niemand minder dan Oek de Jong, Herman Koch en Nicolien Mizee. Onder leiding van presentator en columnist Aaf Brandt Corstius praten zij over hun werk en leven. Na afloop van het programma is er een boekenmarkt met een samengestelde collectie uit het oeuvre van de gasten. Tevens signeren de deelnemende auteurs op dat moment hun werk.

Locatie: Grote zaal in Theater aan de Parade

Tijd: 15.00

Prijs: €18,- | Middelbare scholieren betalen op vertoon van hun leerlingenpas slechts €9,50. Verkoop tegen dit tarief kan alleen bij de theaterkassa.

Klik hier voor tickets en meer informatie.